Stripe_Red

REFERENTIES

Klanten getuigen over hun ervaring met Sporttronics:

Stripe_Red

Site Manager van het Antwerps Sportpaleis

Bij de opstart van de Lotto Arena, wisten we dat de Antwerp Giants daar thuiswedstrijden zouden spelen. Als uitbater van het Antwerps Sportpaleis – de grootste en populairste evenementenhal van het land – zoeken we steeds naar betrouwbare en flexibele partners. Met Sporttronics vonden we een partij die ons helpt in de Lotto Arena, maar ons ook technisch bijstaat bij wedstrijden die plaatsvinden in het naburige Sportpaleis (of tegenwoordig ook in Vorst Nationaal). Sporttronics reikt oplossingen aan bij situaties waar we – vóór het ontstaan van de Sportpaleis Group – zelf niet aan dachten. En dat wanneer wij die hulp het meest nodig hebben.

Dhr. Jan Rigouts

Stripe_Red

Secretaris-generaal van de ‘Waalse basketbalbond’

We vonden het evident om voor Sporttronics te kiezen: de basketbalclubs van Charleroi en Oostende gaven ons heel positieve referenties. Bovendien staat Sporttronics bij een defect onmiddellijk ter plaatse en ze bieden bijzonder kwalitatief materiaal aan tegen een correcte prijs.

Dhr. Lucien Lopez

Stripe_Red

Verantwoordelijke sportcentrum ‘De Witte Molen’ in Sint-Niklaas

Sportcentrum ‘De Witte Molen’ werkt al geruime tijd samen met Sporttronics en is altijd zeer tevreden over de service en kwaliteit. In 2015 installeerde we nieuwe, akoestische scheidingswanden in onze sportzaal. Een hele klus, maar dat werd uitstekend uitgevoerd door Sporttronics. In de toekomst blijven we een beroep doen op hun diensten, want ook voor onze scoreborden kloppen we bij hen aan.

Mevr. Petra Wilssens

Stripe_Red

Assistant Athletic Director ‘International School of Brussels’ (ISB)

Het Sporttronics-team bestaat uit échte professionals. Hun nauwkeurige technische support en snelle service is niet te vergelijken met andere spelers in de sector. De sportevenementen die we organiseren, lopen vlot dankzij hun systemen.

Dhr. Phil Hesse